Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

"ΠΕΡΑΣΕ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΕΪΚΑ

Σπυδαία νίκη, σε μια δύσκολη έδρα απέσπασε ο Ατρόμητος Πατρών, καθώς πέρασε και απο τα Σαγέϊκα, με σκορ 2-1 και διατήρησε το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το σκορ για τους "πορτοκαλί" άνοιξε ο Τσάλτας στο 32΄ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι μετά απο ανατροπή του Μούτσα, μέσα απο την περιοχή απο τον Διακάτο.

Στο 56΄ λεπτό ήρθα η απάντηση απο τους γηπεδούχους απο τον Σωτηρόπουλο φέρνοντας έστω και προσωρινά το παινχίδι στα ίσια.

Το νικήτηριο γκολ για την ομάδα του Σ.Πεφάνη σημέιωσε ο Μούτσα, μετά απο πλάγιο άουτ που εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, οι αμυντικοί του Εθνικού αδράνησαν και με προβολή ο υψηλόσωμος φορ των "πορτοκαλί" έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα απο το γήπεδο των Σαγεϊκων, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με τον διαιτητή Τζαγκαράκη να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το παινχίδι τα πνέυματα ηρέμησαν και το παινχίδι συνεχίστηκε κανονικά.
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος, Πόγκας (46΄Γιαννόπουλος), Μανθόπουλος, Βαγγελάτος, Παπαγεωργίου, Μολφέτας (84΄ Τριανταφυλλόπουλος), Λεγάτος, Γκότσης (87΄ Χριστόπουλος), Τσάλτας, Μούτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου