Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ "ΜΑΤΣΑΡΑ" ΣΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΙ

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σημειώθηκε στο γήπεδο του Σαραβαλίου, ανάμεσα στον Πήγασο Πατρών και τον Ατρόμητο Ζαρουχλεϊκων, με το σκορ να θυμίζει "Αγγλία" και το παιχνίδι να λήγει με 4 - 4.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα γρήγορα με 2-0 στα  πρώτα λεπτά του παινχιδιού και όλα έδειχνα πως θα έχουν ένα εύκολο πρωινό.

Οι "Πορτοκαλί" μείωσαν προσωρινά με τον Γαλάνη, απο το ύψος του κόρνερ μη μπορώντας ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να αντιδράσει ωστόσο οι "Βυσσινί" ξαναέφεραν το παινχίδι στα δυο γκολ διαφορά.Ο Ατρόμητος Ζαρουχλεϊκων, μείωσε σε 3-2 με τον Γαλάνη, μετά απο όμορφη κάθετη πάσα του Κολοβούρη, αποτέλεσμα με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δέυτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Χρυσικού, στο παινχίδι ο Ατρόμητος, έφερε το παινχίδι στα ίσια με πλασέ μέσα απο την περιοχή με τον Χρυσικό και με τον ίδιο παίχτη λίγα λεπτά αργότερα μετά απο σέντρα του Προδρομίτη, να κάνει το 3-4 με κεφαλιά.

Ο Πήγασος κατάφερε λίγο πριν το τέλος του παινχιδιού να ισοφαρίσει,αποτέλεσμα που έμελε να έιναι μέχρι το τέλος.Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πήγασου είναι δέυτερη στην βαθμολογία.

Χωρίς 3 βασικούς της παίχτες αγνωίστηκε η ομάδα του Γ.Μπαβέλου, καθώς οι Καρπέτας (έχει δεχθεί κόκκινη) και οι Κατσαρός, Χουντουλέσης, είναι τραυματίες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου