Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

''ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ'' ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ


Σε ήττα "ΣΟΚ" υπέστη σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του Ατρομήτου, ο Τοπικός Ατρόμητος, καθώς έχασε με 0-1 απο την ομάδα του Πανιώνιου/Αχιλλέα και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην βαθμολογία τον Διαγόρα Βραχναίκων καθώς έχασε με 1-0 απο την νίκη στο Προάστιο. Μπορεί Πανμοβριακός και Δόξα Παραλίας να έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο νικών στις τρείς πρώτες αγωνιστικές ωστόσο, η λογική λέει ότι Ατρόμητος και Διαγόρας θα έχουν τον "πρώτο λόγο" για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Στο αγωνισιτκό κομμάτι ο Πανιώνιος Αχιλλέας προηγήθηκε μετά απο αυτγκόλ του αμυντικού του Ατρομήτου Ζisi στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το δέυτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το "χατίρι" σε αρκετές περιπτώσεις.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Ζήσι και Βλαχάκη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μανθόπουλος, Ροδόπουλος (62΄ Τζελέπης), Ζήσι, Ρουγκάλας (46΄Μούζος), Παπαγεωργίου, Γκότσης (65΄ Λεγάτος), Χριστόπουλος, Μούτσα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Α.Ψαλτάκης): Τσάκωνας, Μπάκας (46΄ Μπάτραλης), Διδασκάλου, Τούσης, Μπαγιώργος, Κ.Βετούλας (52΄ Λάππας), Ανδρεόπουλος (65΄ Σαχίνης), Βλαχάκης, Μπουχάγιερ, Μπαρδούσης, Δεπούντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου